Sveobuhvatnost

Na portalu EDUS-INFO dobit ćete podatke o svim važećim propisima, pročišćene tekstove zakona i podzakonskih propisa, sudsku praksu, korisne obrasce (šprance), dokumente, mišljenja i tumačenja nadležnih tijela, stručne članke, nastavne planove i programe kao i druge korisne pravne informacije.

Uz EDUS-INFO nema više zamornog listanja i traženja odgovora u različitim tiskanim publikacijama, sav je sadržaj dostupan u elektronskom obliku.

Održavamo pravne praktikume i raspolažemo s timom odvjetnika koji odgovara na konkretna pitanja naših pretplatnika.

Svi pravni sadržaji međusobno su povezani čime Vam omogućujemo bržu i efikasniju pretragu.

EDUS-INFO jamči konstantno unapređenje usluge dodavanjem novih međusobno povezanih sadržaja (mišljenja i tumačenja nadležnih tijela, špranci, članaka, dokumenata europskog zakonodavstva…).

Informativnost

Uz Edus Alerting samostalno odaberite sadržaj o kojem želite biti informirani. Na vrijeme ćete biti obaviješteni o promjenama u zakonodavstvu kao i o novim sadržajima na portalu.

Obavijesti odnosno alerte primate na Vašu e-mail adresu. Po Vašem odabiru, alert možete primiti o promjenama u propisu, novoj sudskoj praksi, stručnim člancima ili možete pratiti sve promjene u nekoj grani prava (pravnom području).

Nekoliko puta godišnje organiziramo pravne praktikume koje vode predavači s iskustvom. Praktikumi su besplatni za pretplatnike portala.

Naslovnica portala sadrži najave događaja, vijesti i posebno izdvojene novosti iz odgoja i obrazovanja koje preuzimamo od HINA-e, različitih agencija, ministarstava, civilnog sektora i drugih relevantnih izvora.

Savjete za korištenje brojnih alata i funkcionalnosti portala EDUS-INFO možete potražiti u rubrici Tips & Tricks na naslovnici. Svaki savjet sadrži tekst i sliku.

Edus-info mreža

U suradnji s timom odvjetnika i vanjskih suradnika praktičara, naš pravni tim i korisnička podrška jamči interaktivnu i korisniku prilagođenu uslugu.

Pretplatnici portala na raspolaganju imaju naš tim odvjetnika koji pismenim putem odgovara na konkretna pitanja. Odvjetnici imaju značajno iskustvo u području odgojno-obrazovnog zakonodavstva, radnog i upravnog prava, uredskog poslovanja i dr.

EDUS-INFO povezan je sa mrežom suradnika, stručnjaka praktičara zaposlenih u odgojno-obrazovnim ustanovama koji aktivno sudjeluju u kreiranju portala. Sadržaj portala prilagođen je stvarnim potrebama naših korisnika.

Ako Vam je potrebna pomoć pri korištenju bilo koje naše usluge, sadržaja portala ili imate kakvih dodatnih pitanja, uvijek možete kontaktirati s našom korisničkom podrškom. Vaše mišljenje nam je važno!

Pouzdanost

Pravni portal EDUS-INFO sve informacije preuzima iz relevantnih izvora Republike Hrvatske te ih naše pravno uredništvo ažurira i verificira svakodnevno. Pročišćeni propisi, šprance ugovora, internih pravilnika, ostali korisni obrasci kao i drugi dokumenti prolaze dvostruku kontrolu sadržaja kako bi Vam osigurali točnost i relevantnost informacija.

Brz i učinkovit rad s pravnim sadržajima omogućavaju:

  • napredna i intuitivna tražilica koja nudi pretraživanje ključnih pojmova po sadržajima portala
  • međusobna povezanost dokumenata
  • ispis propisa s naglašenim posljednjim izmjenama
  • pregled promjena propisa i druge funkcionalnosti.

EDUS-INFO svoje višegodišnje iskustvo temelji na IUS-INFO tehnologiji, najpouzdanijem pravnom portalu na hrvatskom tržištu.